Jarmo Juntunen Pelko on suurin oikeusturvariski - Aidosti perus-ja ihmisoikeuksien puolesta

Suomen hallitus loukkasi perustuslakia

Korkein hallinto-oikeus on kumonnut valtioneuvoston päätöksen, jonka mukaan Tohmajärven kunnan olisi pitänyt järjestää perusterveydenhuoltonsa yhdessä Kiteen kaupungin kanssa. Päätös oli KHO:n mukaan perustuslain turvaaman kunnallisen itsehallinnon vastainen.

KHO:n ratkaisu on ennakkopäätös Jyrki Kataisen (kok) hallituksen vuonna 2012 antaman ja eduskunnan hyväksymän kunta- ja palvelurakenneuudistuksen kuntien itsehallinnon rajan tulkinnasta. Laki antaa mahdollisuuden pakottaa kunnat yhteistyön terveyspalvelujen järjestämisessä. Lakia arvosteltiin jo tuolloin kunnallisen itsehallinnon vastaiseksi. Nyt KHO on asettunut samalle kannalle.

Suomen "Kataisen" hallitus teki omavaltaisesti perustuslain vastaisen päätöksen. Yritettiin röyhkeästi kävellä kansanvallan yli! Kokoomus, demarit, vasemmisto, vihreät, kristilliset ja ruotsalaiset halvensivat päätöksellään suomalaista peruskalliota - oikeusjärjestystä. Vieläkö joku kehtaa taputtaa noita tunaripuolueita ja niiden edustajia olkapäälle ja vielä niitä äänestää? En osoita heitä, jotka eivät asian vakavuutta ymmärrä. 

Vallan käytön tulee perustua lakiin ja kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava lakia. Ministereiden ja kansanedustajien on noudatettava perustuslakia.

Kataisen hallitus oli 2000-luvun surkein. Stubbin hallitus jatkanee samaa surullista linjaa. Viimeksi Suomessa on ollut kansan mielestä yhtä huono hallitus 1990-luvun lopulla, Paavo Lipposen (sd) ensimmäisellä pääministerikaudella.

Rehellisyys maan perii.

Maa huutaa nyt hallitusta, joka hallitsee oikeudenmukaisesti ja laillisin keinoin!

Sellainen syntyy vain Sinun ja muiden suomalaisten omantunnon mukaan seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat